Thursday 12 February 2015

Website beveiligen met https

Leer hoe je je website kan omzetten naar HTTPS en van een veilig SSL-certificaat kunt voorzien. We raden je aan HTTPS te gebruiken om de verbindingen van je gebruikers met je website te beveiligen , ongeacht de content op de site. Gelukkig zie je steeds vaker . Manieren waarop je je website beveiligen kunt tegen hackers,.


Je website beveiligen met een SSL-certificaat. Alles over het waarom, wat en hoe.

Een argument tegen het beveiligen van de gehele website , is dat het de . Wanneer een bezoeker jouw website bezoekt, wil hij dat die website zijn gegevens veilig houdt. Dat is mogelijk wanneer jouw website is . Uw website beveiligen via HTTPS. Er is de afgelopen tijd veel te doen geweest over beveiliging en privacy op het internet.


We vertellen je waarom en hoe je aan de slag gaat met HTTPS. Niet alleen de beveiliging draait om het samenbrengen van de juiste. Wij raden iedere website aan om hun eigen website beter te beveiligen , allereerst om je bezoekers gerust te stellen en daarnaast om niet een .

SSL maakt het mogelijk het verkeer tussen je website en je bezoekers te. Met ons Webhosting pakket kan je jouw website zonder extra kosten voorzien van. Je moet als bedrijf zorgen voor voldoende en juiste beveiliging van gegevens.


Het beveiligen van je website is dus erg belangrijk. HTTPS website zijn te herkennen aan het groene hangslot in de adresbalk van de. Versleutel het verkeer tussen je WordPress website en bezoekers met een SSL- certificaat.


Te herkennen aan vertrouwd groen slotje in de adresbalk. Beveilig uw website en webshop met HTTPS. Het is belangrijk je website te beveiligen met een SSL-certificaat. SSL wordt het meest gebruikt om websites te beveiligen.


Is jouw website uitgerust met een contactformulier? Lees over het verschil tussen HTTP en HTTPS ? Deze reden heb ik al kort besproken: betere beveiliging van gegevensuitwisseling. HTTPS is bij steeds meer websites aanwezig. We verdiepen ons in HTTPS - beveiliging , ook wel bekend als SSL of het.


Ideaal voor e-commerce websites. Vertrouwelijke informatie (financiële gegevens) wordt geëncrypteerd verstuurd over HTTPS. Je wil namelijk niet alleen voorkomen dat je website gehackt wordt, je moet ook de gegevens van je .

Eerst even kort uitgelegd: het beveiligen van een website gebeurt door middel van een SSL certificaat. Dit certificaat versleutelt alle gegevens . Websites die beveiligd zijn met een premium EV SSL-certificaat hebben .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts