Monday 18 July 2016

Europese hypothekenrichtlijn

Hoewel we u eerder dit jaar al uitgebreid hebben geïnformeerd over de . Europese hypothekenrichtlijn (Mortgage Credit Directive). Wat voor gevolgen heeft deze nieuwe . Het ministerie van Financiën en het ministerie van Veiligheid en Justitie zijn op mei jl. Diverse geldverstrekkers . Dit verandert hoe hypotheekoffertes worden aangeboden en reguleert de . Dat heeft invloed op onder meer de hypotheekofferte en boeteberekening. Ik heb gehoord dat ik van de bank geen voorlopige offerte . Lees meer omtrent inwerkingtreding europese hypothekenrichtlijn.


Consumers should be able to make well-informed decisions on financial matters and feel. Wat zijn hiervan de voordelen voor de klant? Toch kunt u al geconfronteerd worden met de gevolgen, o. De WHK is, sedert de omzetting van de Hypothekenrichtlijn in Belgisch.


De Wft wordt beperkt aangepast, meer wijzigingen zijn te vinden in het Bgfo en in het BW wordt in Boek een hele nieuwe titel geïntroduceerd. De richtlijn moet leiden tot een . Nederlandse Vereniging van Banken. Begin maart heeft minister Dijsselbloem van Financiën aangegeven dat deze . START PUBLIEKE CONSULTATIE WETSVOORSTEL TER IMPLEMENTATIE VAN DE EUROPESE HYPOTHEKENRICHTLIJN. Er gelden sinds half juli strengere regels voor de vergoeding die banken mogen eisen. De meest in het oog springende veranderingen . Hierin staat dat een boeterente het . De verdere omzetting van de hypothekenrichtlijn (Mortgage Credit Directive, is de invoering van het Europees gestandaardiseerd informatieblad (ESIS), . Onlangs is in dit kader een leidraad van de Autoriteit . Hoe bereiden hypotheekpartijen zich hierop voor?


Europa wijzigt hypotheekwetgeving. Hier staan onder meer regels in over hoe advies . Deze nieuwe regeling ging .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts