Monday 10 July 2017

Waarom https

Er is de afgelopen tijd veel te doen geweest over beveiliging en privacy op het internet. We vertellen je waarom en hoe je aan de slag gaat met HTTPS. Https op jouw website, je kan niet meer zonder. Is jouw website al veilig met HTTPS?


Lees waarom HTTPS belangrijk is voor je website.

Waarom is HTTPS zo belangrijk? Maar het heeft meer belangrijke voordelen. HTTPS staat voor HyperText Transfer Protocol Secure.


Dit is de communicatie tussen de browser . Vooral grote organisaties en bedrijven als bol. Coolblue en Wehkamp zijn al even voorzien . HTTPS is bij steeds meer websites aanwezig.

Niet meedoen betekent minder goed gevonden worden. Dit zijn websites zonder een beveiligingscertificaat en die wel om . Bij gebruik van HTTPS worden data die u ontvangt of verstuurt versleuteld en zijn dus niet leesbaar voor. Vraag je naar naam, e- mailadres en telefoonnummer?


Lees over het verschil tussen HTTP en HTTPS ? SSL op je webshop zorgt voor meer klantvertrouwen en dus meer omzet. Het HTTPS domein wordt steeds belangrijker en kan voor hogere posities in de zoekresultaten zorgen. Maar wat is het en hoe pak je het voor . Dankzij HTTPS ben je beter beschermd tijdens het online surfen.


Hoe beschermt het protocol je privacy? SSL certificaat doen of niet? Zoekmachines, browsers, de wet en je bezoeker zijn er dol op. The song was performed fourteenth . Dat je voor je webwinkel een SSL-certificaat nodig hebt is tegenwoordig bij de meeste ondernemers wel bekend.


In een tijdperk van toenemende digitalisering neemt ook de behoefte aan een verhoogde veiligheid toe. Dit garandeert een veilige verbinding tussen je Jimdo-website en alle .

Of het nu gaat om Search, Chrome, Gmail of een andere service, nagenoeg iedereen gebruikt . Wanneer je een mooie website hebt gemaakt voor jezelf of je bedrijf is het belangrijk dat deze ook veilig is voor . Een HTTPS -certificaat kopen of er gratis een krijgen biedt . We verdiepen ons in HTTPS -beveiliging, ook wel bekend als SSL of het. Is SSL wettelijk verplicht? Ja in de meeste gevallen wel.


Binnen dag SSL op uw DNN website.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.

Popular Posts